Dopdag :)

Yes hunnit med så jäkla mycket idag :) jobbat , hemligt uppdrag , och sist dop :) mina fina vänners lilla flicka döptes och sedan var det dop mingel :)

Nu är klockan 18.10 och jag ligger hemma i badet och slappar , inte bra att känna efter för nu blev jag trött haha .. Frågar är bara vad som händer ikväll :)? Slänga av sig sminket och på med mjukis eller ska man göra något mer idag ? Hmm


Bebis

Ja min Lilla bebis är fan redan ett år gammal

Två av bilderna är tagna då hon va två månader och två är tagna nu :)


b and a , lighting up the summer

Yes nu har våren satt igång ordentligt och dom flesta går mot ljusare tider ;)
På P körde vi bleknings slingor i mängder , p har världens bästa hår som aldrig blir gult :) körde med lågt väte då vi hon redan var rätt så ljus i grunden :) hope you will like it!
Före (bild tagen för två dagar sedan)
After

b and a cut

Blev en Extreme makeover på sötaste E idag =) från långt till kort och herrejesus vad snygg hon blev ;)


Svart till ..

Tack! =) Två frågor till, 1. hade du kunnat rekommendera bra värmeskydd? Måste det vara en från en frisörsalong eller går det lika bra (med den jag använder) L'oreal Studio, rosa flaskan som man köper i en vanlig affär? 2. Måste man använda hårinpackning, eller går det lika bra att köpa ett bra balsam? Om du hade kunnat rekommendera något där också hade det varit super! =)

Svar

Just värmeskydd, shampo och balsam är det man inte ska snåla med :( värme skydd ska du ha i varje gång du tvättat håret för att skydda mot solen också och vet att dessa lite billigare produkter oftast inte klarar så pass hög värme som en plattång faktiskt går upp i :) jag kan rekommendera ghds värmeskydd , det dom gjort är att ta fram ett värmeskydd i sprayform som är drygt och faktiskt ligger bra till i pris (199kr) , rekommenderar dig just denna produkt eftersom jag själv använder och jobbar med den , är du en tjej som plattar eller fönar håret efter dusch kan du istället lägga dina pengar på ett bra produkt som kan användas innan föning som ett mouse eller liknande , ghds alla produkter innehåller värmeskydd .. Och ligger lite över 200 .. Har du dessvärre ett väldigt tunt och lätt slitet hår är ett bra värmeskydd ett måste för att kunna behålla det friskt och slippa klippa av 5 cm vid varje frisör besök ;)

Jag tycker det är bra att Göra en liten kur för håret då och då . Dock har jag inte sett din hår kvalité och vet ej hur slitet det är . Men har du ett vanligt fint skandinaviskt hår som inte blivit sönder blonderat eller liknande så räcker det att köpa ett bra shampo och balsam. Dock kan du göra en oljeinpackning på håret någon gång i månaden :) där du verkligen dränker in håret i olja och låter sitta över natten . Visst kan du behöva schamponera håret tre gånger morgonen därpå Men det är otroligt bra för håret :)

Ett shampo du köper hos frisören innehåller vård och återbygger ditt hår medans ett vanligt shampo från Ica innehåller en massa glans och grejer bara :( ditt hår ser fint ut för stunden men slits istället ut.

Ett bra shampo är dessutom mycket drygare så det räcker längre om man inte missbrukar det :p
Jag gillar hela loreals serie men är du blondin så kan jag rekommendera blondme serien :) tror den är från swartzkopf :)



Ledig från hår -dag

Yes idag hade jag min förSta lediga dag på ett tag nu :) blev en extrem stor städning av hemmet :) skönt det då det såg ut som skit :) efter det var jag och tränade mina små flickor :) nu ligger jag och pojkvännens lilla hund och myser i sängen :)

Pusss


Modell sökes

Söker en modell som är med på att göra en extrem frisyr :) gärna något kortare.. Ska våga klippa och färga hur som helst :)? Sugen så maila mig :)


B and a

S har sen tidigare varit mörk och efter några tidigare besök hos frisören nu blivit ljusare, dock hade hon kanske inte fått en så värst rolig färg som slut resultat så jag fick ge mig på ett nytt försök.
Vi gjorde en massa ljusa slingor och tonade ner resten av håret som inte låg i folie slingor i en lite kallare och mörkare nyans för att få bort allt det lite kopparliknande tonerna.
och lite klipp på det!

svar till ...

Hej Cathlen! om Trött:
Jag gillar att platta mitt hår, men gillar inte när håret faller platt i ansiktet på mig. Vill ha VOLYM! Vissa gillar när det är "skandinaviskt-platt-hår", asså riktigt rakt. Jag plattar inte så pass så att det blir så rakt, då det inte passar min huvudform. Jag vill ha håret platt men på detta sättet, 

Bild 1: 
http://www.google.se/imgres?q=straight+hair+with+volume&start=368&um=1&hl=sv&biw=1280&bih=705&tbm=isch&tbnid=lY8QygZlypBIsM:&imgrefurl=http://pinoytutorial.com/lifebytes/taylor-swift-straight-hair-revealed/&docid=L-rZ7_KUbQJokM&imgurl=http://pinoytutorial.com/lifebytes/wp-content/uploads/2010/08/taylor-swift-straight-hair-2.jpg&w=492&h=394&ei=eChxT--OJavb4QTOpZ2QDw&zoom=1&iact=rc&dur=238&sig=108916157730795412445&page=14&tbnh=155&tbnw=193&ndsp=26&ved=1t:429,r:23,s:368&tx=137&ty=61

Bild 2: 
http://www.google.se/imgres?q=Hair+with+volume&um=1&hl=sv&biw=1280&bih=705&tbm=isch&tbnid=b2N5xLQxrtcNQM:&imgrefurl=http://thirstyroots.com/beyonce-hairstyles.html/beyonce_knowles_face_desktop_wallpaper_77995&docid=sAdvfvMd63bGEM&imgurl=http://thirstyroots.com/wp-content/uploads/2010/11/beyonce_knowles_face_desktop_wallpaper_77995.jpg&w=1600&h=1200&ei=ripxT7C0IYak4gSNsKiiDw&zoom=1&iact=rc&dur=237&sig=108916157730795412445&page=3&tbnh=157&tbnw=209&start=48&ndsp=28&ved=1t:429,r:23,s:48&tx=85&ty=70

Så som hon har det i högra bilden. Jag har hört att fön och en rundborste ska ge en sådan effekt, är det så? Finns det andra sätt, då fön sliter väldigt mycket på håret? Jag vill alltså ha håret rakt, men med "luft"/volym i. Hade varit jättesnällt om du hade kunnat ge mig tips om hur man ska gå tillväga? Tack! =)

SVAR : ja allt du behöver är en fön och en rundborste och någon sorts mouse eller spray.. Jag lovar att lägga upp en liten toturial om det imorgon då jag är på jobb där jag visar hur man gör :)
fön är det som sliter minst på håret om man jämfört med platttång osv.. sålänge man har bra värmeskydd i så är föningen nästan mindre skadlig än att borsta sitt hår ;)

hjärta ghd =) test nummer 1

Idag testade jag ghds rootlift och volume foam och I like .. Produkterna luktar helt fantastiskt och får upp en otrolig volym och stadga utan att bli för hård och få håret att se glanslöst ut.
Jag handdukstorkade håret och spratýade först i rootliften i hela botten, drog sedan i mousen i alla längder.
Jag valde att föna hennes hår med en rundborste för att få en fin struktur med volym och svall;)
Har du ingen rundborste eller känner att du helt enkelt inte kan så rekomenderar jag dig att föna håret upp och ner för att få ett bra resultat.
Kundens hår är rätt så glansigt och tunt så ett bra mouse är ett måste vid fönning för att man ska kunna forma det lite. Tyckte därför att dessa lite strävare produkter funkade perfekt på henne då det gav ett lite hårdare hårstrå utan att ta bort den fina glansen

Trött

Nu är klockan aldelles för mycket så ska snart sova :) aka bli skönt med sovmorgon dock kommer jg jobba till 21 :)



PRODUKTER !

Jess , nu har jag fått alla mina nya produkter ..
Kör med GHDs fantastiska produkter som jag kommer att visa allt om här i bloggen.
Även tagit in min stora favorit inom vaxer, D:FI
Då jag tycker det är otroligt viktigt med ett bra shampoo och balsam kommer jag fortfarande fortsätta sälja och använda Loreals vårdande shampoo serie!
Imorgon tänkte jag göra min första demo på GHD , så stay tuned ;)

tips tips tips

HONUNG hjärta ditt hår!
Om din honung har gått ut så behöver du fortfarande inte slänga den utan kan använd den i håret istället.
I inpackningen eller i balsamet. Det går alldeles utmärkt att blanda med schampoot också, det löddrar precis lika mycket.
Honung är mycket vårdande för håret, det innehåller vitaminer och annan näring som håret lätt suger upp. Dessutom bli håret mycket glansigt och lent. Och så luktar det fantastiskt gott

lånade bilder


Morgon trötta cathe

Ja jag är faktiskt ingen morgon människa :( hade katten själv fått välja hade jag nog börjat jobba först vid tolv varje dag ;) det du ..

Nä men nu måste man upp upp och iväg .. Fint väder iaf :)


Bakis söndag aka våffeldagen ?

Känner mig riktigt hängig idag även fast jag i stort sett sovit igen hela dagen :p i badkaret , i sängen .tilöbaka till badkaret och somnade tillochmed på golvet då jag tyckte där va svalt och skönt :) så fick jag täcke och kudde av pojkvännen och sov som en bebis :) rekommenderar att testa sova på golvet lite då och då så mår ryggen finfint sen haha
Nä hur jag kan ha varit såhär trött idag vet jag inte men kan tänka mig att jg kommer klättra på väggar ikväll :p nu är jag iaf utvilad för en helt ny vecka ;)


Utgång

Girls night


Rött <3

Idag gjorde jag Ls hår rödare :) och klipp på det


Jubbedag

Äntligen hemkommen från en lång jobbe dag ... Blev en massa klippiklipp idag :) men ingen dhl bil stannade utanför salongen för att leverera några packet till mig :( buhuu

Vad ska man göra en fredag som denna då ?


Blondie

Jess mot blonda tider


Oh so trött

Är svin trött efter en lång kunddag :( inga bilder idag tyvärr :( gått och önskat att varje dhl och posten bil som
Stannade utanför Salongen va till mig med icke :( så hoppas att produkterna kommer imorgon :) imorgon har jag bestämt mig för lite sov morgon för en gångs skull :)

Tack Johanna för en mysig kväll med värsta matlagningen och grillat :) vinet la sig fint också :) sova som en bebis var det ja :)

PUSS


Om the way

Ja jag ska bli ljusare till sommarn är det tänkt :) så första slingningen är nu avklarad . För att få så mycket som möjligt ljust så körde vi med hetta slingor idag så nu är nästa Steg att Göra fler ljusa slingor som ska bli ännu ljusare och tjockare :) och nä jag ska inte bli mega blont utan ljus brun med blonda slingor :)

Bilden där jag täcker för ögonen är innan bilden :)


Hmmm

Vad gör jag nu då ;)


Hmmmm ?

Vad gr jag nu då ;)


Salu

Till salu mejla vid intresse


New in

Makeup store prairie 170 kr


Mums

Nya naglar ;) och köpt mig en ny frisör vagn också ;) mums på det också


b and a

Gjorde en rakpermanent idag , han har otroligt lockigt hår så slutresultatet efter en behandling blir inte spik rakt utan det lugnar ner lockarna. Behandlingen kommer vi att göra om om cirka 1-2 månader så hans hår blivit lite längre, då kommer vi även få ett mycket rakare resultat
Det jag upplever med denna rakpermanent det är faktiskt att håret får en bättre kvalite än tidigare , det blir mjukare och faktiskt glansigare.
FÖRE
EFTER
Tänkte för ansiktet då jag inte frågat om lov att lägga upp dom ;)
Tycker  inte att dessa bilder ger resultatet någon rättvisa men ska försöka ta en ny bild i veckan och lägga upp den då.
vet att han hade låtit mig lägga upp dom men tror han hade gnällt över hur han blev på bilderna så för att vara på den säkra sidan så skiter jag i det.
peace

Mötet ;)

Mötet mer ghd gick bra ;) så redan i denna vecka kommer jag börja sälja deras produkter :) kommer lägga ut all info om produkterna så fort jag lärt mig dom lite bättre :) testat dom tidigare och sen dess har jag använt dom på mitt eget hår !

Bilder på rakpermanenten kommer så fort jag kommer hem :)

Denna sötnos fick vi besök av på
salongen idag :) hon hade rymt från sin ägare och sprang runt på gatan


tips tips tips studenttips

ja vi kan kalla det studenttips eller snåljopstips ;) skoja min doja
OLJA OLJA OLAAALAA
GÖR EN OLJKUR TILL EN VANA minst en gång i veckan. Då ska du sätta i det på kvällen och på med en dusch mösa eller klä kudden med en handduk eller byt örngott på morgonen (tips annars får du finnar) Håret blir mjukt och lent efter att du duschat ut det morgonen efter. Det går även bra att blanda lite olja tillsammans med inpackningen, men nackdelen med det är att håret inte hinner suga upp så mycket näring, det kan ibland ta flera timmar innan håret är "mättat", därför är det perfekt att ha olja i när man sover.

Då ska du springa iväg till en hälsokost butik och köpa Jojobaolja (kallpressad) eller kallpressad cocosolja
Dessa ska förvaras i kylskåp efter att dom har öppnats för att dom inte ska bli dåliga. Kostar ca 70 kr

Applicera oljan i längerna och lite i botten, lycka till =)


MÅNDAG i mitt hjärta

Jag ÄLSKAR måndagar ;)
Hunnit hitta på massa bus under helgen och hunnit spinna på massa ideér för den kommande veckan, men en dag i taget.
IMORGON står massa på schemmat så snart kallar sängen på mig så att jag är ordentligt utvilad.
Klockan tio ska jag göra en rakpermanent så bilderna kommer komma upp så fort jag hunnit färdigt och får tid med att ta en liten paus med mobilen i handen .
VAD SOM STÅR PÅ MÅNDAGENS LISTA ;)
  • RAKPERMANENT
  • KUNDER
  • MÖTE MED GHD
  • FIXA MINA NAGLAR
  • TRÄNING
Och imorgon går jag tillbaka till mina bättre matvanor igen efter lite paus tackvare sjukdom och utlandsresa. Känner mig sjukt kass som käkat skit i tre veckor nu, så funderar skarpt på detox denna vecka eller så kör jag bara igång med GI direkt ;)
bild lånad från google

Hudprob ?

När jag var liten hade jag små vita fläckar på kinderna så fort jag blev brun :) jag gillade inte dom då men då man ser på foton nu så hade det sin lilla charm ;)
NU har dessa fläckar kommit tillbaka fast i ett lite rödare format och dom är lite torra :(? Någon som kan ge mig lite tips :(? Vill ju ha en sådan perfekt hy ;)


Söndagmys inkluderar även pizzan

Ja nu kommer min käraste gubbstrutt med pizza och så blir det mys och bb ikväll såklart ;)


Partyyyyyed à bit to hard ;)

Trött sliten tjej efter gårdagens bravader ;) hard work att partaja :p så sov till ett idag , lyyyyyyx.
Fortfarande svin trött och vill bara ligga i min säng idag och det tror jag faktiskt att jag ska.

En bild på mig och milko och en bild på min sminkning :) dock ville inte mina ögon ha så mycket smink på sig :(


Mot work

Började morgonen med choklad i badet ;) haha så nyttigt och gott !
Och nu är det off to work , tråkigt nog kommer jag säkerligen vara den enda på salongen idag :(
Så ja ni vet vart ni hittar mig STORA NYGATAN 34

Pusss


New in

Nelly 399 ;)


Ruuuuumpha

Är sugen på att dra ut och skaka rumphaaaa imorgon :) någon sugen ?


Ajjjj

Gick till tandläkaren för att kolla upp en tand och kom därifrån utan tanden :( fyfasiken vad ont det gjorde :( även pm jag tog bort två i december så hade man glömt bort hur det faktiskt känns :(

Så blev inget jobb för mig idag utan hem till sängen igen. Får inte äta på några timmar så tänkte försöka sova bort smärtan lite , köpt med mig ost&broccoli soppa hem och bullar så får äta det senare , gööönatt


Mardrömmar ?

Haft dom sjukaste drömmarna om att jag var sten nitad , dock försökte jag skärpa mig Men det gick inte ? Någon som kan tyda drömmar ? Drömmer ofta att jag är full iaf :s


quickfix

Håret är smuttsigt efter veckans gång och det är torsdag och man ska på event, att tvätta håret och fixa det hinner man inte med då lägger man hellre 10 min extra på sminket och drar håret i en slickad svans ;)
jag och mitt plattade smuttsiga hår ;)
All you need is LOVE , och en borste gummiband och hårspray
done , enkelt som FAN och och redo för kvällen ;)

Ojojoj ;)

På måndag ska jag ha möte med ghd ;) hmm vad tror ni nu jag ska hitta på ;)? I think you Will like it


Kärlek vid första ö

Då man inte kunde sova halva natten är man nu dödstrött:( får gå upp nu och göra mig i ordning och sticka mot jobb

Ville visa er min underbart snygga nya väska :) kostade ca 500 kr


Sv

Svar till Malin!

Fråga:Är det de Shampoo som du använder på salongen också? :)

Ja det är det :) ;)


Extreme make

Idag gjorde jag en liten makeover på söta Elina, hon hade tidigare mixtrat hemma och ville nu bli ljus , så blev blekning och sedan en kall ton på det och en klippning med lite mer edge ;)

Besök gärna hennes blogg på http://maammaaelina.blogg.se">maammaelina.blogg.se

 

 

 

 


Äventyr

Med min Patricia och Wilma :)


Mys

Maser en massa i sängen med mina fina vovvar :) städat lite i hemmet idag efter jobb :)

Var hos grossisten innan och shoppade en massa ;) not good

Ska bli intressant att de lyckan i la ikväll ;)


Solig tisdag

Jobbade halvdag idag , hade kunder på morgonen sen blev det lunch och iväg till grossist och mer shopping med min finaste vän Tilde :) <3

Köpte nytt halsband igår på glitter


Tips

Ligger i badet och gör en ordentlig hårkur :) älskar loreals vitamino color :) riktig booooost för håret och vem vill inte ha det ?:)
Helst ska man använda deras schampo då också och tvätta håret två gånger innan man applicerar inpackningen :) låt sitta en 15-20 min och skölj noga.

Produkterna kan du hitta hos mig på nails&co. Finns i schampo , balsam och inpackning :)
Welcome


Träning <3

Blev bara några få timmar i salongen och nu kör vi gympa istället med mina små kex :) fan vad dom börjar bli stora nu ;) använda smink och alt ju hihi


Underbara måndag

Åh min måndag började med världens skönaste drop in kund :) hennes väninna hade varit och klippt sig hos mig förra veckan och varit super nöjd så nu kom även hon hit och jäklar vilken energi denna människa hade :) solstråle

Älskar det fina vädret ute också :) tur man jobbar vid stora fönster så man får ta lite del av det :) invigde mina converse idag också :) wohow :)

Nu kommer snart en kund och set blir extreme makeover ;) lovar att ta bilder ;) puss


Söndag + jakuzzi

Oh heliga söndag :) började med Att man vakna och kände att där inte va någon större baksmälla på G :) var ute lite i det fina vädret med hundarna :) sedan åt jag massa gott och nu kom E med mer gott så vi sitter just nu i jacuzzin och njuter :) klockan nio blir det bb och vi är superspända på vem som åker ut :) och så har vi en ostkaka att avnjuta ;) peace and love


Cathlen hjärta hårförläningar :)

Älskar hårförlängningar :) blir ju så otroligt fint :) jag jobbar såklart med äkta europeiskt hår från tuepema :) LOVE till deras kvalité :)

Tips till er alla :) använd gärna flera Olika färger för ett mer naturligt resultat. Här kommer några av mina tidigare jobb :)


Ex

Älskar mitt långa löshår :) färgat det i en lätt ombré :)


Saknar hotell säng plus frukost

Åhhhh vad jag saknar ett hotell rum just nu :( finns inget bättre än det :( relaaaaaax deluuuxe :( och hotell frukost :) mitt rum är kanske inte mycket sämre så ska ej klaga :) ska mörklägga nu och sova sååå gott :) puss


Före / efter

Idag tog jag ut en väninnas löshår som vi satt i på henne det senaste året , nu hade håret blivit tillräckligt långt för att låta det va och dessutom tycker jag Att man efter så många hårförlängningar ska låta håret vila. Blev slingor i två olika färger och en ordentlig klippning :)

Snygg och vår fräscht enligt mig :)

Hade lite andra klipp och färgkunder idag Men endast toppklippningar och botterfärgningar så inget jag fotograferade :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2185041/images/2012/pic_193184658.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2185041/images/2012/pic_193184667.jpg" class="image">


Cathlen hjärta ghd

Äntligen har min efterlängtade ghd fön kommit och nu är den min :) finns inget bättre , helt sjukt vilken kraft och såååå tyst


Från rött till ...

Idag hade jag ett litet projekt :) en kömpis har färgat sig rätt så mörkröd tidigare men trivs inte i det längre, till sommarn vill hon bli ljusare.
så jag gjorde en massa slingor i folie (svag blekning) , sedan tonAde jag resten av håret som inte låg i folieslingor till en kallare nyans för att få bort det röda fast fortfarande få en varm ton , när slingorna var klara tonade jag ner dom till en mörkblond kall färg då vi inte ville ha slingorna för ljusa i kontrast med hennes mörka hår :)
Rekommenderar att man kör slingor i tre omgångar då man vill göra en större förändring (färgmässigt ) visst har man inte slut resultatet på ett besök Men istället har man ett friskt fint hår :)



Rakperm

Rakpermanent gjord med Matrix platttångs teknik


RSS 2.0